İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Hürriyet İlkokulu

Hürriyet İlkokulu

Hürriyet Mahallesi Şahin 1 Sokak No1 Bahçelievler/İSTANBUL
Eğitim alanında fikir üreten, uygulayan, önder eğitim kurumlarından biri olmak
Misyon
Başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm insanımızı; köklü ve zengin değerlere sahip medeniyetimizin birikimlerinden faydalanarak, eğitimdeki yenilikleri ve teknolojik imkânları da kullanarak, çağdaş, insan haklarına saygılı, donanımlı, kendini değiştirebilen ve geliştirebilen, mutlu bireyler olarak yetiştirebilmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Sabah Grubu (08:05-13:00) - Öğlen Grubu (13:20-18:15)
Metrobüs, Otobüs, Minibüs
Yerleşim Yeri
Bahçelievler Mahmutbey Caddesi, Bahçelievler Devlet Hastanesi Yukarısı( okulumuz yıkılıp yeniden yapılacağından dolayı geçici olarak Bahçelievler Şehitler İlkokulunda taşımalı servisle Eğitim -Öğretime devam etmekteyiz.Adres: Zafer Mah. Vadi sokak 1A sokak -Yenibosna Merkez Camii Yanı)
İl Merkezine Uzaklık: 5 km İlçe Merkezine Uzaklık: 0 km
Sportif Etkinlikler
Geleneksel Çocuk Oyunları Takımı, Oyun ve Fiziki Etkinlikler Takımı, Jimnastik Sınıfı
Bilimsel Etkinlikler
Kurumumuzda 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda, 2020 yılının mart ayından itibaren Yazılım ve Tasarım Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi ve Jimnastik Atölyesi faaliyete geçmiştir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda; 2023 Vizyon İstanbul Hedef Projeleri, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var, Değerler Eğitimi, Okullar Hayat Olsun, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Erasmus Projesi kapsamında Finlandiya ve Almanya'ya iş başı gözlem kapsamında projede yapmıştır.